Jump to content

Minnie

Membru
  • Posts

    2,379
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    108

Everything posted by Minnie

  1. Multumesc frumos pentru ceea ce ai facut .
  2. # Acceptat . Apuca-te de treaba si bine-ai venit !
  3. Minnie

    Designer Fox.

    # Acceptat, insa cu o singura chestie . Lasa creatiile de tip AE, fiindca nu este cazul . Axeaza-te mai mult pe cele statice . Succes si bine-ai venit !
  4. # Respins . Apuca-te de tutoriale, pe urma vino cu cerere .
  5. # Rejected. From what I understand , you gave too many points warn the wrong guy or something like that . U have some problems with posts u make . Sorry, but this is the choice .
  6. Nick : cTz Added / Warned / Removed : Removed Motiv : Inactivitate . Nick : Patrik Added / Warned / Removed : Removed Motiv : Inactivitate .
  7. Ce are adry este de 1mb, si abia i-am facut acel avatar . O sa incerc sa fac ceva, dar nu stiu ce voi reusii fiindca aveti dimensiunile prea mici pentru avatare gen . O sa revin cu edit in decursul zilei de astazi . Daca nu reusesc sa fac ceva .gif pentru a-ti merge tie ca avatar, trecem la static .
  8. Nu iti trebuie moderator ca sa ai activitate pe o anumita sectiune . Nu cred ca-ti trebuie grad pentru a deschide un topic . Deci daca chiar vrei sa faci parte din acest staff, apuca-te de treaba . # Respins .
  9. # Respins . Apuca-te sa faci si ceva cu text + mai lucreaza la blur .
  10. Nu stiu daca te refereai la asta... - > sau - >
  11. # Respins . Urmeaza sfaturile colegiilor mei, si apuca-te de treaba .
  12. # Acceptat . Apuca-te de treaba si mai urmeaza niste tutoriale . Bine-ai venit !
  13. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm ... # Acceptat ! . Succes si bine-ai venit !
  14. Iti multumim foarte frumos pentru efortul depus de a face ceva pentru noi . Ne cerem scuze ca ti-ai ocupat acele ore minunate facand acest banner . Oricum, sincere felicitari pentru ceea ce faci si inca odata mii de multumiri !
  15. Nick : Perception Added / Warned / Removed : Removed Motiv : Inactivitate .
  16. Nu conteaza, se calculeaza decand a deschis cererea, nu decand s-a inchis . Are dreptul la a deschide o alta cerere, acea fiind asta . Ti-am facut ceva, dar nu prea am imaginatie in asa ceva..
  17. Zii tu de n-am imaginatie la ora asta b-) .
×
×
  • Create New...