BlackPearl Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 [JOC FREE] Anomaly Korea Acest joc va fi disponibil peste 4 zile. Anuntul este facut aici. Iar site-ul care il ofera cred ca va fi asta. De ieri jocul beneficiaza si de cartonase ! ------------------------------- Repet, jocul este disponibil peste 4 zile. -------------------------------------------------------------------------------------- O sa vin cu reply, sau daca cineva il i-a inaintea mea il rog sa lase reply. Doar PRIMU ! Joc primit dupa 3 zile in sfarsit dar pe acelasi cont! Dovada: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Dirty Bomb Giveaway - Click! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 [DLC = Continut suplimentar FREE Jocuil gasiti in magazinul steam, este Free.Royal Quest - Magazin Steam DLC = Continut Suplimenter Prima data trebuie instalat jocul de pe Magazinul Steam si dupa aceea sa activati keya primita prin e-mail. Succes ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) [JOC FREE] ROYAL QUEST ROYAL QUEST = Free ! * Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta). * Introduceti acel cod captcha. * Intrati pe e-mail si da-ti click pe link-ul din e-mailul cu titlu (indiegala purchase). * Intrati pe Bundles Library > Indiegala Giveaways >ROYAL QUEST * Ultimul pas , da-ti clock pe STEAM si copiati key-ul care o sa apara. Edited May 11, 2015 by Vallentin Daca erai atent cu un post mai sus, vedeai ca ii aceiasi oferta... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) [JOC FREE] ROYAL QUEST ROYAL QUEST = Free ! * Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta). * Introduceti acel cod captcha. * Intrati pe e-mail si da-ti click pe link-ul din e-mailul cu titlu (indiegala purchase). * Intrati pe Bundles Library > Indiegala Giveaways >ROYAL QUEST * Ultimul pas , da-ti clock pe STEAM si copiati key-ul care o sa apara. Trebuie sa ai jocul Royal Quest in library , acesta este DLC , nu joc ! Edited May 11, 2015 by Vampire Andy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Free Frozen Hearth 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RcL Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 (edited) Free Frozen Hearth Luat. Multumesc Edited May 14, 2015 by LucHyan Te rog sa nu mai postezi "luat Multumesc" poți sa dai un like si atât ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 [JOC FREE] Nosferatu: Wrath of Malachi Free - Nosferatu: Wrath of Malachi 1. Scrieti adresa de mail.2. Primiti Keya pe mail. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 [JOC FREE] Jet Gunner Free - Jet Gunner Asta ii postat cu intarziere, dar site-ul adauga des key noi pentru joc. Succes ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 [JOC FREE] RADical ROACH Deluxe Edition 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 [JOC FREE] Free - CHIP 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 [Continut Suplimentar FREE] Pentru jocul = Magicka: Wizard Wars Continut Suplimentar = Magicka: Wizard Wars - Indiegala Rope ** Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta) ** ** Introduceti acel cod captcha ** ** Intrati pe e-mail si da-ti click pe link-ul din e-mailul cu titlu (indiegala purchase) ** ** Intrati pe Bundles Library > Indiegala Giveaways > Magicka: Wizard Wars - Indiegala Rope ** ** Ultimul pas , da-ti clock pe STEAM si copiati key-ul care o sa apara ** Jocul este free pe steam si il puteti instala din magazinul steam. Acest DLC (Continut suplimentar) nu se afla in Magazinul steam, dupa ce activati keya primita prin E-mail, va trebui sa apara asa in Colectia de jocuri : Bafta ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 [JOC FREE] Victory Command Jocul acesta este oferit ca jocul precendent oferit de steam "Fractured Space". Victory Command - Magazin Steam. Dupa ce apasati "Play Game", ar trebui sa apara in Colectie si de acolo sa ii da-ti install la fel ca la Fractured Space. Eu l-am adaugat pe contul meu. Sper sa ramana acolo. Succes. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 [JOC BETA FREE] Blockstorm Acest joc nu este free, adica la un moment dat va trebui cumparat. Va fi un fel de Bloodsports.TV, care acu nu se mai afla in colectia cuiva, ci trebuie cumparat. De aceea si pe banner-ul de pe indiegala apare "OPEN BETA" si nu apare "GIVEAWAY". BLOCKSTORM - BETA KEY GIVEAWAY = Click Jocul are si cartonase dar inca nu stiu daca se vor da odata ce joci jocul. Edit : Eu am activat jocul, dar nu apare ca un joc in plus la "Jocuri Detinute" sau nu o crescut numarul de "Jocuri" de pe profilul steam. Acum dau si cateva key-uri cu jocul full. Tot ce trebuie sa faceti ete sa da-ti like la aceasta pagina https://www.facebook.com/playblockstorm/app_121677374624060 + Follow pe Twitter, il gasiti mai jos unde va cere si un e-mail. Acesta apare la Jocuri Detinute. Sper sa nu fie doar 50 de Key-uri cum zice acolo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 [JOC FREE] Grimm Grimm - Free = Magazin Steam Acest joc este oferit tot de steam gratis timp de o perioada, cei care il activeaza acum vor ramane cu el in cont. Mai mult puteti lua si Cartile de Schimb daca jucati jocul. Anuntul este facut de un prieten de pe steam, in urma cu cateva minute. Am postat jocul repede deoarece nu stiu cat dureaza perioada de free. Succes ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 23, 2015 Author Share Posted May 23, 2015 [JOC FREE] Diferrite jocuri Sunt puse mai multe jocuri in acest concurs, dar fiecare poate lua cate un joc. Daca ai noroc iti poate pica jocuri precum SpeedRunners sau No The Robots. Mie mi-o picat : Fearless Fantasy Ca sa puteti lua un joc va trebui sa faceti ceva asemanator ca la Blockstorm Full. De aici puteti lua jocul Trebuie sa da-ti Like pe Facebook si Follow pe Twitter. Succes ! Sursa : Grup Steam Brazilian 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 TrackDay Manager Steam Closed Beta Giveaway - Click! Edit: Supraball Beta on Steam - Click! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3cVenTa Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 (edited) Cum i-au TrackDay asta ? Ma rog , am luat superball ala , mi-a dat key unde bag ? Edited May 24, 2015 by Fr3cVenTa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 [JOC FREE] Racer 8 RACER 8 - FREE ** Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta) ** ** Introduceti acel cod captcha ** ** Intrati pe e-mail si da-ti click pe link-ul din e-mailul cu titlu (indiegala purchase) ** ** Intrati pe Bundles Library > Indiegala Giveaways > Racer 8 ** ** Ultimul pas , da-ti clock pe STEAM si copiati key-ul care o sa apara ** -------------------------------- Jocul are si Cartonase de Schimb : 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 [JOC FREE] The Culling of the Cows The Culling of the Cows - Free ** Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta) ** -------------------------------- Jocul are si Cartonase de Schimb : E-mailul nu vine asa repede. EDIT : Keya o primiti tot pe site-ul ala nu prin E-mail. Succes ! ------------------------ [JOC FREE] : Litil Divil Litil Devil - Free Cred ca stiti cum sa il luati , adaugati emailul in casuta si primiti jocul. Jocul o fost lansat in anul 1993. Va rog sa numai postati dupa mine, jocul nu ii asa greu de luat. Succes ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 [JOC FREE] : Litil Divil Litil Devil - Free Cred ca stiti cum sa il luati , adaugati emailul in casuta si primiti jocul. Jocul o fost lansat in anul 1993. Va rog sa numai postati dupa mine, jocul nu ii asa greu de luat. Succes ! S-au mai adaugat key-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 [JOC FREE] Realms of the Haunting FREE - REALMS OF THE HAUNTING 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 [JOC FREE] Space Hack Click = Space Hack * Introduceti adresa de mail in casuta cu giveaway-ul (este mai jos casuta). * Introduceti acel cod captcha. * Intrati pe e-mail si da-ti click pe link-ul din e-mailul cu titlu (indiegala purchase). * Intrati pe Bundles Library > Indiegala Giveaways > Space Hack * Ultimul pas , da-ti clock pe STEAM si copiati key-ul care o sa apara. Succes. A revenit acest Giveaway, am postat pentru cei care nu au acest joc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 [JOC FREE] Lovely planet Lovely Planet = Free Grabiti-va deoarece acest tip de giveawau nu tin mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Tiestru - Click ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts