Jump to content

Cerere Moderator Punct [RESPINS]


Ch@T

Recommended Posts

Nume : Ghioc Cosmin .
Nick : Punct .
Vârstă : 16 Ani .
Motiv : îmi place să ajut la păstrarea ordonată a forumului .
Adresa de contact : ghioccosmin@yahoo.com .
Timp alocat forumului : 4-5 Ore .

Ce secţiuni doreşti să moderezi?


De ce ai ales aceste sectiuni? Îmi place cs-ul sunt pasionat de el de mult timp .
De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Îmi place această comunitate deoarece este pe gusturile mele , cu staff capabil de a face ceva şi cred ca va fi de viitor .
Ai mai moderat pe IPB? Da , am moderat .
Ce înţelegi prin "Post hunt"? Prin post-gunt înţeleg posturile făcute aiurea la o anumită categorie doar de gradul de a posta , + 1 .
Ce înţelegi prin "Dublu post"? Când deschizi un topic postezi odată în el şi atunci când cineva postează ceva de Ex - CONTRA , iar tu tupă scrii  :" de ce ? "  . 

Ca aici

Ce înseamnă "Warez"? Warezul este distribuţia ilegală a unui conţinut protejat , prin internet sau prin oricare alt mijloc de comunicare sau informatic .

Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe for Work . 
Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?

Post hunt este o modalitate de a face posturi aiurea pentru + 1 dar se sanctionează cu warn , iar off -topic  este atunci când deviezi de la conţinutul acelui topic .
Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Nu eu ar trebui sa sporesc activitatea lor ci ei să se ajute singuri , pentru a creste activitatea .

Ai citit regulamentul forumului ? Da , sper ca nu am uitat ceva .

Edited by Vallentin
Fara italic sau bold.
Link to comment
Share on other sites

Vad la edit-ul lui Vallentin ca, ai incalcat o regula, acea fiind scrisul italic / bold . Ceea ce ma face sa cred ca regulamentul l-ai citit invers, nu corect . 

Nu vad nici-o activitate la sectiunea dorita, sau macar o dorinta de implicare, ceea ce ma face sa cred ca doresti doar acea culoare albastruie . 

 

Cand ai activitate, sau cel putin incerci sa ai, te astept atunci cu o cerere, insa pana atunci nu . O zi buna .

 

EDIT : Modelul este cu bold si italic, deci el doar a dat cu copy&paste, nu a fost de vina cu nimic. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Scuzati ca ma bag, dar e tepar, am avut multe mesaje referitoare ca e tepar, de la oameni mari precum Fantasy1, Hattrick, Alex, Gabryel, Hades, Aragon, Advendex...

 

Nu stim cine sunt acele persoane, si chiar nu ne intereseaza . Data viitoare, ai grija pe unde postezi fiindca nu ai permisiunea de-ati da cu parerea pe aici . 

Ce legatura are teapa cu gradul ? Nu necesita bani, ci doar munca depusa . Puteai trimite un PM unui Administrator doar in cazul in care ERA ACCEPTAT, insa momentan nu vad ca este  . 

 

O zi buna . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...