Jump to content

[Prezentare] ArOn


ArOn @ RangFort

Recommended Posts

Nick-ul tău: ArOn

Prenume: Florin
Vârsta: 19 ani
Locaţia: Craiova 
Ocupaţie: Student la facultatea de medicină din Craiova.
Jocul(rile) preferat(e): Prefer să mă joc foarte mult League Of Legends, seara cu prietenii jucăm puțin Counter-Strike 1.6, iar dacă ar fi să pun și al 3-lea joc aș alege San Andreas Multiplayer, dar cam rar mă joc acest joc deoarece necesită o groază de timp, așa că nu este preferatul meu.
Hobby-urile tale: Sunt o persoană ce are ca Hobby PhotoShop-ul, sunt la început de drum, am experiență doar 2 ani, insuficienți pentru a mă putea lăuda cu un succes foarte mare.Vreau să excelez și pe acest domeniu, făcând pe fiecare zi câte un mic pas pentru a fi mai aproape de scopul meu și acela fiind "Să ajung Graphic Designer profesionist" Da, un vis mare dare nu pot spune că nu se poate realiza, deoarece spun eu am imaginație și potențial.

Interese: Să termin facultatea și să plec într-o altă țară, deoarece România, deșii este superbă cu oameni minunați, nu îți poate oferii un trai decent pentru familia ta decât dacă ai pile.În câțiva ani de zile nu o să mai existe pentru nimeni pile, și țara noastră nu se va mai numi România.
Descriere personala:Sunt o persoană calmă, analizez detaliile pentru a nu face greșeli de care m-aș putea lovii pe parcursul vieții, îmi place să fac lucruri care mă atrag, nu suport să fiu obligat să fac ceva, mi se pare total aiurea ca și cum i-ai da unui nefumător un trabuc și l-ai pune să fumeze.

Lucrez în PhotoShop de 2 ani aproape 3 și spun eu că de la tipul ăla care făcea lucrări mai urâte ca stock-ul am ajuns să mă pricep cât de cât.

Detaliile persoanele : Nu fumez, nu agreez site-urile de socializare,îmi place să urmăresc mult conținut de pe YouTube și cam atât.
De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: O întrebare ce o văd în majoritatea prezentărilor de pe diferite comunități.Rangfort este o comunitate de care am aflat acum ceva timp când am cumpărat prin intermediul ei un server de war, aveam nevoie și na.

Am dat un search atunci pe Google pentru hosting, și alte prostii și am ajuns aici.

Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Sincer nu am prieteni pe aici, dar poate o să îmi fac pe parcursul șederii mele aici, cine știe.
O frază de sfârşit : Vă mulțumesc că mi-ați citit Romanul, dacă aveți întrebări vă aștept cu un PrivateMesage

Vă aștept și cu o părere aici http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/20260-portofoliu-aron/ și cu un share aici http://arongfx.tumblr.com/
 

Edited by ArOn
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...