Jump to content

Angajatii Facebook renunta la iOS in favoarea Android-ului


Beny KrieppeN M

Recommended Posts

Daca seful iti cere un favor nu prea ai cum sa il refuzi. Dar ce te faci daca iti spune sa renunti la iPhone-ul tau si sa iti iei un smartphone Android? Fiind in interesul serviciului trebuie sa accepti. Dar de ce?

 

Colegul meu Darius va spunea in urma cu cateva saptamani ca angajatii Facebook testeaza aplicatia pe o retea 2G. Se pare ca acest lucru l-a determinat pe Chris Cox, chief product officer, sa le schimbe terminalele angajatilor care foloseau iPhone cu un Android.

 

Totul se intampla din cauza ca cei mai multi utilizatori de Facebook din intreaga lume au un dispozitiv cu acest sistem de operare. Iar tarile in curs de dezvoltare precum India, nu isi permit sa isi cumpere un iPhone. Vor folosi un terminal ieftin, cu Android, pe o retea de mica viteza.

 

Pentru a fi siguri ca aplicatia Facebook ruleaza bine pe Android si pe o retea de mica viteza, toti angajati vor testa aplicatia pe sistemul de operare de la Google si pe o retea de mica viteza, adica 2G. Vor sa vada cum se comporta aplicatia si cum o pot imbunatati. Se stie deja ca aplicatia pentru iOS este mai buna ca cea de pe Android, primind prima update-uri. De acum se vor schimba lucrurile.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...