Jump to content

CES 2016: Panasonic prezinta tableta Toughpad FZ-Q1


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la Panasonic sunt prezenti in Las Vegas la CES 2016 si au prezentat o tableta din categoria rugged ce poarta numele de Toughpad FZ-Q1. Producatorul va pune la dispozitia cumparatorilor mai multe versiune in functie de specificatiile hardware dorite. 


 


 


8be0SxB.jpg


 


 


Panasonic Toughpad FZ-Q1 vine cu un display FullHD de 12.5, beneficiaza de un procesor Intel CEleron N2807 de 1.58 GHz, memoria RAM este de 4 GB si vine cu un spatiu intern de stocare de 128 GB SSD. Avem parte de o camera principala de 8 MP in timp ce senzorul frontal este de 2 MP.

Tableta beneficiaza de conectivitate 4G, Wi-Fi, Bluetooth, infrarosu si ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 dar in curand utilizatorii vor putea face update la Windows 10. Versiunea Performance vine cu mai multe imbunatatiri si intalnim un procesor Intel Core i5-4302Y de 1.6 GHz, memoria RAM este de 8 GB, iar spatiul intern de stocare este de 256 GB SSD.

 

 

Toughpad FZ-Q1 va ajunge pe piata in luna martie, iar pretul pentru varianta normala va fi de 999 de dolari in timp ce versiunea Performance va avea un pret de comercializare de 1699 de dolari. 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...