Jump to content

CES 2016: Huawei a anuntat oficial tableta MediaPad M2 10


dimaprince.

Recommended Posts

Cu putin timp inainte de lansare pe internet au aparut catea imagini cu tableta pregatita de Huawei pentru targul de tehnologie din Las Vegas, CES 2016. Astfel in cadrul conferintei de presa organizate de compania din China a fost prezentata tableta MediaPad M2 10. 


 


oQSCZXm.jpg


 


 


Noul dispozitiv al celor de la Huawei vine cu un display IPS LCD de 10 inch, dispune de un procesor octa-core Kirin 930, memoria RAM este de 2 GB pentru versiunea cu 16 GB spatiu intern de stocare, iar modelul cu 64 GB stocare are o memorie RAM de 3 GB plus un slot pentru card-ul microSD pentru ambele variante.

Camera principala vine cu o rezolutie de 13 MP si beneficiaza de autofocus in timp ce senzorul frontal va avea o rezolutie de 5 MP. Tableta mai ofera conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, un scanner pentru amprente integrat in butonul Home, iar bateria are o capacitate de 6660 mAh.

 

 

 

Modelul de 16 GB cu Wi-Fi va avea un pret de comercializare de 349 de dolari, iar cei ce doresc conectivitate la retele 4G vor avea de platit 399 de dolari pentru achizitionarea tabletei. MediaPad M2 10 vine cu un stylus, iar pentru 70 de dolari in plus vom putea achizitiona versiunea cu 3 GB RAM. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...