Jump to content

Oppo prezinta smartphone-ul F1


dimaprince.

Recommended Posts

Producatorul de dispozitive inteligente, Oppo, a prezentat un nou smartphone cu dotari mid-range, este vorba de modelul F1. Telefonul este disponibil pentru pre-comanda in acest moment in Vietnam dar cu siguranta el va fi comercializat si la nivel global. 


 


 


8IDJS2p.jpg


 


 


Oppo F1 vine cu un display de 5 inch protejat de Corning Gorilla Glass 4, dispune de un procesor octa-core Snapdragon 616 de 1.7 GHz alaturi de un chipset grafic Adreno 405, memoria RAM este de 3 GB si intalnim un spatiu intern de stocare de 16 GB ce poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Camera principala este de 13 MP cu deschidere f/2.2 in timp ce senzorul frontal vine cu o rezolutie de 8 MP.

Smartphone-ul beneficiaza de conectivitate la retelele 4G, Wi-Fi, Bluetooth si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Intalnim o functie ce a fost prezentata de cei de la Apple, iar utilizatorii vor putea folosi ecranul pe post de blitz in momentul in care vor sa faca un selfie. Pretul de comercializare a lui Oppo F1 este de 290 de dolari.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...