Jump to content

OnePlus a postat un nou teaser


dimaprince.

Recommended Posts

Producatorul de dispozitive inteligente din China, OnePlus, a lansat pana acum trei dispozitive inteligente, iar doua dintre ele au fost prezentate anul trecut. In 2015 a fost prezentat varful de gama OnePlus 2 fiind urmat de un dispozitiv mai accesibil numit OnePlus X. 


 


 


2ZZzKM7.jpg


 


 


Pe internet circula de ceva vreme zvonuri cu primire la planurile companiei de a lansa o varianta mini pentru flagship-ul OnePlus 2, iar pana la lansarea modelului X toata lumea a crezut ca acest smartphone va fi varianta mini. Astazi pe pagina oficial de Facebook, compania a postat un teaser, iar in aceasta imagine putem observa doua smartphone-uri dar dimensiunile lor sunt diferite si ne duce cu gandul la modelul OnePlus 2 Mini.

In urma cu ceva vreme in GFXBench au aparut mai multe informatii despe acest model mini pregatit de OnePlus si aflam ca el ar putea veni cu un display FullHD de 4.6 inch, procesorul folosit ar putea fi un octa-core Snapdragon 810, memoria RAM va avea o capacitate de 4 GB, vom intalni o camera principala de 13 MP, iar sistemul de operare folosit ar putea fi Android 5.1.1 Lollipop cu interfata OxygenOS.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...