Jump to content

Facebook Messenger pentru Android va beneficia de o schimbare de design


dimaprince.

Recommended Posts

Odata cu prezentarea sistemului de operare Android 5.0 Lollipop cei de la Google au introdus o interfata mult mai practica si intuitiva numita Material Design. In ultimul an am avut parte de mai multe aplicatii ce au implementat acest design, iar acum a venit si randul Facebook Messenger. 


 


2eys4Uy.jpg


 


 


Dupa transformarea serviciului Messenger intr-o platforma separata fata de reteaua de socializare, aplicatia a devenit mult mai populara, iar reprezentantii companiei doresc acum sa vina cu o imbunatatire majora pentru interfata oferita utilizatorilor de dispozitive Android.

Pe o retea de socializare si-au facut aparitia mai multe imagini cu design-ul ce isi va face debutul cat de curand pe aplicatia Facebook Messenger pentru Android. Cu toate ca ne asteptam la schimbare majora diferentele nu sunt foarte mari dar se poate vedea ca a fost utilizat Material Design pentru aceasta modificare a interfetei. Asteptam update-ul oficial pentru a observa toate modificarile aduse de Facebook serviciului Messenger.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...