Jump to content

Au aparut mai multe randari cu Galaxy S7 si S7 Edge


dimaprince.

Recommended Posts

In fiecare zi avem parte de noi informatii cu privire la urmatoarele flagship-uri pregatite de Samsung, iar astazi pe internet si-au facut aparitia mai multe randari cu Galaxy S7 si S7 Edge. Este posibil ca Samsung sa lanseze aceste terminale luna viitoare la MWC 2016.


 


 


muTSShB.jpg


 


 


Nu observam foarte multe modificari legate de design din aceste randari dar butonul home este mai patratos decat cel intalnit pe Galaxy S6, iar compania ar putea folosi un senzor de amprente mai performant decat generatia anterioara. Marginile ecranului intalnite pe Galaxy S7 vor fi mai subtiri decat la Galaxy S6, iar modelul Edge va beneficia de un ecran curbat pe ambele margini. 


 


 


rAoMw9Q.jpg


 


 


Din alte informatii publicate pe internet aflam ca smartphone-urile vor veni cu un display de 5.1 inch respectiv 5.5 inch cu rezolutie QuadHD, compania va folosi doua procesoare: Snapdragon 820 si Exynos 8890, memoria RAM ar putea avea o capacitate de 4 GB, iar camera principala va veni cu o rezolutie de 12 MP. Samsung Galaxy S7 si S7 Edge ar putea debuta oficial pe piata pe data de 11 martie potrivit unor zvonuri de pe internet. 


 


 


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...