Jump to content

Huawei Honor 5X ajunge la vanzare din data de 31 ianuarie


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la Huawei au avut un an 2015 foarte bun si profitabil, iar compania a lucrat cu cei de la Google pentru dezvoltarea terminalului Nexus 6P. Astazi aflam ca smartphone-ul Honor 5X isi face debutul pe piata din Statele Unite incepand de maine. 


 


 


6oXj2ER.jpg


 


 


In cadrul CES 2016 de la inceputul acestei luni, producatorul din China a prezentat smartphone-ul Honor 5X. Dispozitivul inteligent vine cu un display FullHD de 5.5 inch, dispune de un procesor octa-core Snapdragon 615 de 1.5 GHz, memoria RAM este de 2 GB, iar spatiul intern de stocare vine cu o capacitate de 16 GB si poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Intalnim o camera principala de 13 MP in timp ce senzorul frontal ofera o rezolutie de 5 MP.

Printre alte dotarile alte smartphone-ului intalnim conectivitatea 4G, Wi-Fi, Bluetooth, un scanner pentru amprente, bateria vine cu o capacitate de 3000 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop cu interfata  EMUI. Pretul de comercializare pentru Huawei Honor 5X va fi de 199 de dolari.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...