Jump to content

Cerere moderator Only4Life [ACCEPTAT]


 xRoby

Recommended Posts

Nume : Robert
Nick : Only4Life
Vârstă :21 de ani.
Motiv : Ador sa interactionez cu oamenii . Plus ca imi place foarte mult comunitatea aceasta si as vrea sa ii stimulez pe membrii sa vorbeasca despre ei si sa aflam cat mai multe despre viata lor. (Vreau sa moderez categoria SOCIAL)
Adresa de contact : search steam : harkezakkke sau mess roby_nicolae2010@yahoo.com (in 2010 mi-am facut contul de messenger) , dar intru mai rar.
Timp alocat forumului : Dimineata  stau cate 2 - 3 ore..

Ce secţiuni doreşti să moderezi? SOCIAL
De ce ai ales aceste sectiuni?

-Imi place sa interactionez cu oamenii si sa aflu cat mai multe despre ei.
De ce doreşti să moderezi în această comunitate? 

-Sunt de foarte putin timp aici , dar am intalnit cativa oameni foarte seriosi si maturi cu care poti schimba cateva vorbe ! In plus am destul de multa experienta si vreau sa ajut cu ce pot.
Ai mai moderat pe IPB? DA !
Ce înţelegi prin "Post hunt"? : Posturi facute pentru +1 ... fara rost .
Ce înţelegi prin "Dublu post"? : Cand un utilizator posteaza de doua ori la rand , fara ca cineva sa posteze dupa primul lui post.
Ce înseamnă "Warez"? : Continut piratat . (jocuri piratate , filme piratate etc.)
Ce înseamnă "NSFW"? : Not Safe for Work . De obicei continut pentru adulti (18+) . 
Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : Post Hunt-ul are cat de cat legatura cu subiectul , dar  este un post neimportat , facut pentru +1 , iar off topic-ul nu are nicio legatura cu subiectul.
Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? : Vreau sa gasesc cat mai multe subiecte de discutie , sa stimulez utilizatorii sa-si dea cu parerea despre lucruri importante (Ex. topicul cu donarea de sange )

Ai citit regulamentul forumului ? Da.

 

Stiu ca sunt nou si nu am posturi , dar nu asta conteaza . Importante sunt seriozitatea si maturitatea (cel putin asta cred eu)

Link to comment
Share on other sites

Multi vad ca,fug de sectiunea steam sau amxmodx, credeti-ma daca chiar iti doresti sa poti face un post se poate oriunde atata timp, cat vii cu niste ideei.

 

Dar totul depinde de administratorii, si pe ce sectiune o sa cazi,din partea mea ai un pro.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nu conteaza acest lucru cu " esti nou, ai cateva posturi " . Gandeste-te ca, poate intr-o zi cel nou va devenii cel mai activ pe forum, si nu te va lasa atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de el . 

 

Sunt PRO pentru alta sectiune . Probabil se va face putina curatenie dupa conferinta care va fi tinuta cu Moderatorii si S-Moderatorii . 

 

# Succes . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...